Christer Öbergs Släktforskning

Uppdrag

Är du nyfiken på dina förfäder, ett släktnamns historia, kört fast i din egen forskning, vill ge bort en släktutredning, intresserad av en förfaders historia, eller kring en gård? Oavsett vad så är du välkommen med en förfrågan till mig! Via min enskilda firma Öberg BD erbjuder jag forskningsuppdrag på beställning.

 

Jag har tillgång till material för hela landet genom abonnemang och jag har även erfarenhet av forskning i Norge, Finland och emigrantforskning i USA. Det jag behöver är ett fullständigt namn, födelsedatum och församling på en person född i Sverige senast 1947 (med anledning av 70-års sekretess). För sammanställning använder jag programmet Min Släkt som skapar fina utskrifter. De uppgifter jag forskar fram (i den mån de återfinns i källorna och avser rakt nedstigande led) är:

 

  • Namn, födelsedatum, födelseförsamling
  • Vigseldatum och församling
  • Dödsdatum, församling och orsak (om det har angivits)
  • Yrke/titel (om det har angivits)
  • En antavla (redovisning av en persons förfäder i grafisk form)
  • En anlista (redovisning av en persons förfäder

i nummerordning)

 

Beroende på uppdragets omfattning debiteras fastpris enligt offert, alternativt löpande arbetskostnad på 350 kr inkl. moms. Kontakta mig med dina önskemål, så skickar jag ett prisförslag. Den färdiga utredningen med nöjdkundgaranti skickas med post. Betalning sker mot faktura till bankgiro med 14 dagars betalningstid från leverans.

 

Antavla i skinn

 

Jag kan äntligen som egen produkt erbjuda en handskriven Antavla i äkta formskuret skinn från Norrbotten. Antavlan som är ca58x42 cm rymmer 6 generationer och kan antingen förvaras ihoprullad eller hängas på väggen. Jag lärde mig skrivstil redan på mellanstadiet och har skrivit en hel del text för hand. Antavlan föredrar jag att skriva med skrivstil och svart bläckpenna (se klickbar bild här intill). Det här är en perfekt och uppskattad gåva och passar även en redan gjord släktforskning som man vill presentera genuint, snyggt och hållbart. Enbart Antavlan kan köpas om man föredrar att skriva sina anor själv.

 

Välkommen att kontakta mig för mer information eller beställning.

 

 

 

 

 

 

 

Öberg BD är min enskilda firma som jag driver sedan 2006.

 

Här erbjuder jag släktforskning på beställning.

 

Företaget innehar F-skattsedel